Beste internet beveiliging

Op zoek naar de beste internet beveiliging?

Van harte welkom op de website van Jongkind Inter- en Intranet Services. Met ruim dertig jaar ervaring voorzien we u graag van de beste internet beveiliging voor uw computer(s) thuis of op de werkvloer. Specialist Maarten Jongkind werkte mee aan een aflevering van het Tros-programma Radar gewijd aan veilig internetbankieren en informeert u graag uitgebreid over het afdoend beveiligen van uw eigen computer. U wilt toch immers zelf ook graag veilig kunnen internetten?

Beste internet beveiligingVirussen, malware en ongewenste programma’s op uw computer

Hoe goed u uw computer echter ook beschermd denkt te hebben tegen virussen en andere malware, het tegendeel blijkt vaak waar. Voor Radar onderzocht ict-expert Maarten Jongkind de computers van twee dames die zeer zorgvuldig gedrag op het internet vertonen. Zo laten zij hun beveiliging automatisch updaten en gaan zij zeer verstandig om met wat zij aan nieuwe programma’s installeren. Bovendien vertonen de computers zo op het oog geen enkele tekenen van spam, virussen en andere ongewenste programma’s. Jongkind vond op beide computers echter drie virussen, 167 varianten van malware en daarnaast vele programma’s en applicaties die nooit geïnstalleerd zijn door de dames. Dit kan en zál ook daadwerkelijk iedereen, en dus ook de oplettende gebruiker, overkomen.

Beveilig uw computer

Jongkind Inter- en Intranet Services controleert graag uw computer teneinde de beste internet beveiliging te genereren. Dat kan tijdens maar ook buiten kantooruren. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat dat, voor met name de voortgang van uw werkzaamheden, praktischer is. Vervang uw computer niet als deze traag is of u deze niet meer vertrouwt. De oplossing is namelijk binnen handbereik en u bespaart hiermee op zowel het milieu als uw eigen portemonnee.

   Web services     Contact     Meer informatie