Computer beveiliging

Jongkind IIS voor een optimale computer beveiliging

Van harte welkom op de website van Jongkind Inter- en Intranet Services, de ICT expert in uw regio. Wilt u uw computer beveiliging aanscherpen, dan staat Jongkind IIS u graag bij in raad en daad. Zo adviseren we u over de beste mogelijkheden die u treft op beveiligingsgebied en herstellen en repareren we reeds opgelopen schade. Zonder het te weten worden velen, particulieren zowel als bedrijven, namelijk slachtoffer van uiteenlopende vormen van malware.

Is uw computer wel zo goed beveiligd als u denkt?

Maarten Jongkind, de oprichter en naamgever van Jongkind IIS, heeft onlangs geparticipeerd in een onderzoek uitgevoerd door het Tros-televisieprogramma Radar. Hij onderzocht daar onder meer de computers van twee gebruikers, die zeer bewust internetgedrag tentoonspreidden en er zeker van waren dat hun computer virusvrij was. Dit in het kader van bewustwording over de (on)veiligheid van internetbankieren, waartoe nagenoeg iedereen in Nederland tegenwoordig veroordeeld is. Ondanks dat deze gebruikers overtuigd waren van de afwezigheid van virussen en daarom vrijelijk gebruikmaakten van internetbankieren, vond Maarten Jongkind niet alleen drie virussen maar respectievelijk ook 167 andere vormen van malware op de beide computers. Daarmee is iédere gebruiker, bewust dan wel onbewust, in deze digitale wereld een potentieel mikpunt van misbruik.

Computer beveiligingAltijd up to date van de nieuwste ontwikkelingen

De dertig jaar ervaring die Jongkind IIS meebrengt draagt vanzelfsprekend enorm bij aan de expertise van ons bedrijf. Daarnaast zorgen we altijd up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op digitaal gebied. Onze service geschiedt immer onder het keurmerk van ICT Waarborg, een garantie voor u als klant. U optimaliseert uw computer beveiliging bovendien tegen voordelige tarieven en voorwaarden – zo opereren we ook buiten kantoortijden, teneinde uw werkzaamheden niet in de weg te zitten.

   ICT Aalsmeer     Contact     Meer informatie