Computer reparatie Hoofddorp

Jongkind IIS voor uw computer reparatie in Hoofddorp

Welkom op de website van Jongkind Inter- en Intranet Services, de computer expert in uw regio. U bent op deze pagina terechtgekomen in uw zoektocht naar de mogelijkheden voor een computer reparatie in Hoofddorp. Jongkind IIS is gezeteld in het nabijgelegen Aalsmeer en helpt u graag uit de brand.

De reparatie van uw pc buiten kantooruren en op uw eigen locatie

Dat kan bij ons op het hoofdkantoor, maar vanzelfsprekend kunnen we de computer reparatie ook op uw locatie te Hoofddorp uitvoeren. Particulieren en zeker ondernemers zijn in onze optiek gebaat bij een reparatie buiten de reguliere kantoortijden, zodat de werkzaamheden niet hoeven te lijden onder bijvoorbeeld een platgelegd netwerk. Daarom bieden we u flexibele regelingen aan waarbij u tot 22:00 uur ’s avonds en ook in het weekend kunt gebruikmaken van onze expertise, zonder daarvoor extra te hoeven betalen.

Computer reparatie HoofddorpLaat uw computer herstellen in plaats van deze te vervangen

Computers kunnen vaak veel langer mee dan wellicht gedacht wordt. Wij raden daarom ook aan uw computer niet te vervangen – immers zonde voor het milieu en uw portemonnee – maar ons u de vele mogelijkheden te laten ontdekken voor het herstellen of upgraden van uw verouderde computer. Dezelfde problemen die optreden bij oude computers, zoals traagheid en het optreden van virussen, raken immers ook steeds vaker nieuwe computers – en het wordt zodoende een vicieuze cirkel. Beter kunt u ons de kern van de problemen laten oplossen en we adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn. Onze experts kunnen nagenoeg alle schade verhelpen en informeren u na een onderzoek van uw computer geheel vrijblijvend over de opties die er voor u bestaan. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Jongkind IIS.

   Computerreparatie Amstelveen     Contact     Meer informatie