Computerreparatie Amstelveen

Een computerreparatie bij u in Amstelveen

Welkom op de website van Jongkind Inter- en Intranet Services, de ICT expert in de regio Aalsmeer. U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u zocht naar de mogelijkheden voor een computerreparatie in Amstelveen – en dat treft, want wij zijn u graag van dienst.

Advies, preventie, herstel en reparatie van uw computer

U bent van harte welkom op ons kantoor, gevestigd te Aalsmeer, maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat een van onze consulenten bij u op locatie komt. Zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf helpen we graag uit de brand met een vakkundige computerreparatie op locatie in Amstelveen. Advies, preventie, herstel en reparatie zijn overigens niet voorbehouden aan kantoortijden. De werkzaamheden van uw bedrijf hoeven daarom niet te lijden onder een platgelegd netwerk – uw problemen kunnen we immers in de avonduren onder handen nemen. Ook voor werkende particulieren kunnen we ons voorstellen dat het voordeel biedt een bezoek te plegen in de avond of in het weekend. Let wel: u betaalt hiervoor geen extra toeslag!

Computerreparatie AmstelveenEen herziening, en geen vervánging, van uw computer

Wij behandelen alle denkbare problemen die u aan uw computer, netwerk of verbinding ondervindt. Herkent u een van de volgende symptomen? Uw computer wordt almaar trager, lijkt op de achtergrond voortdurend met andere zaken bezig te zijn, er bevinden zich ineens applicaties op die u nooit heeft geïnstalleerd, uw startpagina verandert met regelmaat, advertenties of nieuwe internetpagina’s verschijnen spontaan, u ontvangt ongewenste e-mailberichten en verstuurt deze ongewild naar anderen, en ga zo maar door. Uw computer is aan een herziening toe – een herziening en nadrukkelijk géén vervanging. Bespaar het milieu en ook op uw eigen portemonnee en schakel Jongkind IIS in voor uw computerreparatie in Amstelveen en omstreken.

   Computer beveiliging     Contact     Meer informatie