ICT Aalsmeer

De ICT expert in de regio Aalsmeer

Een hartelijk welkom op de website van Jongkind Inter- en Intranet Services, hét ICT bedrijf van Aalsmeer en omstreken. Maarten Jongkind is een graag geziene gast in het televisieprogramma Radar, waarin hij zijn know-how deelt met de wereld en ondeugdelijkheden aan het licht brengt. Wilt u de expertise van Jongkind Inter- en Intranet Services inschakelen voor bijvoorbeeld het verhelpen van problemen aan uw computer of internetverbinding, schroom dan zeker niet om contact op te nemen.

Expertise in uiteenlopende computer en web servicesICT Aalsmeer

Jongkind Inter- en Intranet Services helpt bedrijven en particulieren bij het voorkomen en verhelpen van zowel de reguliere als specifieke problemen. De expertise van Jongkind IIS is daarmee inzetbaar voor alle denkbare web-, computer- en ICT services in Aalsmeer en omstreken. Bovendien opereren wij ook buiten kantoortijden en daarbij is met name het bedrijfsleven zeker gebaat. Deze flexibiliteit maakt het immers mogelijk om de werkzaamheden van uw bedrijf overdag gewoon voort te zetten, zonder dat uw werknemers gestoord worden door reparaties of herstel aan computers en netwerkverbindingen. Jongkind IIS adviseert u bovendien graag over de beste beveiligingen voor uw computernetwerk.

In alle ICT kwesties staan wij voor u klaar

Bovendien kunt u bij Jongkind IIS terecht voor webhosting en systeembeheer. Ook voor het aanschaffen van een nieuwe domeinnaam bent u bij ons aan het juiste adres. Ons nieuwste initiatief betreft het project Senioren Support, waarbij niet-ingewijden in de digitale wereld op weg geholpen worden. Voor alle ICT kwesties in de regio Aalsmeer klopt u daarom dag (en nacht!) aan bij Jongkind IIS.

   Beste internet beveiliging     Contact     Meer informatie